6 Şubat 2014 Perşembe

CİLTLEME


CİLTLEME

ciltleme işlemi

Cilt bir  fotokopi veya defterin, yaprak veya formlarını dağılmaktan korumak için sırasıyla bir arada topluca bulundurmak suretiyle yapılan koruyucu kapağa cilt denir. Ciltlenecek olan belgeleriniz, toplantı, tez, ödev veya basılmış fotokopilerinizi sizlere çok farklı şekilde sunmaktayız. Cilt işlemlerinizi ister tel spiral cilt yaptırın, ister plastik spiral yaptırın, isterseniz de karton cilt veya deri cilt yaptırabilirisiniz.
Siz değerli müşterilerimiz için en güzel hizmeti verebilmek için çalışmaktayız. İster flaş bellekte, ister CD de isterseniz de telefonunuzda olan yazılarınızı, belgelerinizi buraya getirin bizler çıktınızı alıp, istediğiniz en güzel en kaliteli ciltleme malzemelerimizle, sizlere güler yüzlü, saygın hizmet ile ciltleme işlemi yapalım.
 Yaptıracağınız tez, ödev gibi ciltleme işlemlerinizi birkaç dakikalık bir zaman diliminde sizlere hazırlayalım. Geniş bir cilt çeşitlendirme yelpazemiz vardır. Bunlar ısısal cilt,spiral cilt ve plastik cilt olmak üzere gruplandırabiliriz. Isısal cilt makinalarımız sayesinde en kaliteli tutkal yapıştırıcıları ile sizlere hizmet sunmaktayız. Yaptırdığınız cilt ile fotokopiniz asla açılma, yırtılma olmayacaktır. Dilerseniz de dünyanın en kaliteli malzemelerinden yapılan spiral malzemelerimizle, belgelerinizi birkaç saniyelik  kısa bir sürede sizlere teslim edelim  
Cilt işlemlerinizi aşağıdaki adresimizden yaptırabilirsiniz.
Detaylı bilgi için sayfamızdan bakabilirsiniz: http://onlinefotokopi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder