6 Şubat 2014 Perşembe

DERS NOTU


DERS NOTU
Ders notu, öğrenmek istediğimiz üniversite, lise veya ilköğretim öğrencisi, yazılı sınav, proje, performans gibi yazılı olarak temin ettiğimiz bilgi kaynağıdır. Ders notu dersimizin daha  iyi bir şekilde geçmemizi sağlayan bir araçtır. Girmediğiniz dersler mi var? Yoksa el yazınız güzel olmadığı için ders notu tutmuyormusunuz? Dert etmeyin, arkadaşlarınızın tuttuğu ders notlarını bizden edinebilirsiniz.
Ders notları olarak Selçuk Üniversitesi, Karatay Üniversitesi, Mevlana Üniversitesinin ders notlarını ve Konya Liselerin vermiş olduğu kaynakları bizler çok cazip bir fiyata  sayfa başı 4 kuruş fiyattan çoğaltıyoruz.
Ders notlarına dilerseniz cilt zımba vs. hizmeti mevcuttur. Daha kolay kullanım için ders notlarınızı dilediğiniz cilt yöntemi ile ciltletebilir ve daha uzun ömürlü kullanımını sağlayabilirsiniz. Ders notlarınız gözleriniz yorulmaması için  kaliteli birinci sınıf  kağıta çıkarılmaktadır
Yılların birikimi sizden alt sınıfta olan öğrencilerin ders notlarını, daha önceki yıllardaki sınavlarda hocaların vize ve final sorularını kısaca derslere ait tüm notlarınızı bizde bulabilirsiniz.
Ayrıca isterseniz ders notlarınızı bizlere teslim edebilir sınıfınız için arşivleme veya çoğaltmamızı isteyebilirsiniz. İster kendi el yazınız olsun, ister fotokopi olsun, sınıfınıza dağıtmak istediğiniz ders notlarınızı arşivimize ekleyerek, tüm sınıfa hiç zahmete girmeden çoğaltmamızı sağlayabilirsiniz. İster dershane öğretmeni olun, ister kurs öğrencisi fark etmez. Ders notlarınızı arkadaşlarınıza ulaştırmamız için bize güvenle emanet edebilirsiniz.

Ders notlarınızı aşağıdaki adresten temin edebilirsiniz. http://onlinefotokopi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder