6 Şubat 2014 Perşembe

METRELİK ÇIKTI İŞLEMLERİ


METRELİK ÇIKTI İŞLEMLERİ

metrelik çıktı
Gelişen teknoloji ile birlikte artık metrelik çıktı işlemleriniz daha kolay. Günümüzde çoğu alanlarda metrelik çıktı işlemleri kullanılmaktadır.Bu alanlar Mimarlık mühendislik,inşaat alt yapı ve üst yapı,statik tesisat , mekanik projeleri imalat sanayi,makine üretim projeleri,Üniversite dönem ve bitirme projeleri, harita ve belediye imar planlarında kullanılmaktadır. Bu alanlarda yapılan projelerin her zaman güvenebileceğiniz emin fotokopiden, istediğiniz özellikte istediğiniz kağıda 80gr dan 200gr kadar her türlü rulo kağıda, aydınger kağıda veya rulo renkli kağıdına istediğiniz ebatlarda çıktısını kısa bir zaman diliminde alabilirsiniz. Ayrıca getirdiğiniz metrelik çıktıları flaş bellekte istiyorsanız, makinalarımızın SCANNER özelliği sayesinde sizlerin metrelik çıktılarınızı tarayıp siz değerli müşterilerimize verelim
Ayrıca metrelik çıktılarınızı yanınızda getirmenize gerek yoktur. Flaş bellek CD gibi taşınabilir belleklerde getirebilirsiniz, bizde sizlere kısa  bir zaman zarfında metrelik çıktılarınızı size teslim edelim.Metrelik çıktılarınızda  siyah beyaz, renkli fark etmez istediğiniz ebatlarda çıkarma imkanımız bulunmaktadır.
 İsterseniz özel günlerinize ait resimlerinizi. belgelerinizi bizler büyük bir poster haline getirelim evinizi şenlendirelim.
Detaylı bilgi için sayfamızdan bakabilirsiniz: http://onlinefotokopi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder