6 Şubat 2014 Perşembe

DAVETİYELER


DAVETİYELER
Herkesin hayatında tek bir sefer yaşamak istediği en güzel, en mutlu anlarını paylaşmak için, sevdiği arkadaşlarını dostlarını yanında bulunmasını ister.Bu mutlu ve güzel anlarınızı davetiyeler ile taçlandıralım.Bu güzel anılarınız, düğün,sünnet, açılış merasimleri ve nişan  gibi özel anlarınızı davetiye ile kalıcı kılalım.
 Davetiyelerinizi istediğiniz her boyut ve renkte tasarlayarak, son teknoloji özel baskı makinelerimiz ile davetiyelerinizi çıkarıp siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. davetiye basımlarında genellikle beyaz ve krem renkleri tercih edilmelidir. Eğer renkli davetiye yaptırmak istiyorsanız üzerine okunur bir renkte olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Ayrıca davetiyelerinizin yazılarını net okunur bir şekilde yazıları vurgulanacak şekilde kalın yazı tercihi yapılmalı ve anlaşılır bir şekilde okunmalıdır.
En güzel ve özel anlarınızda davetiyeler ile fark katın
Hepsi bir birinden şık olan davetiyeleri en ekonomik fiyatlara gelişen son teknoloji ürün ve modellerde sizlerin hizmetine sunan NöbetçiFotokopi özel anlarınızda yaşadığınız tatlı telaşınız arasında davetiye seçimlerini kolaylaştırmak için ve siz değerli müşterilerimizin zaman kazanmasını amaçlamaktadır. Eksiksiz ve zamanında yapılan davetiyelerinizi sizlerin mutlu günlerinde sizlere yardımcı olmaktan  gurur duymaktadır. Unutmayın özel günlerinizde ciddiyeti ve farklılıkların ilk göstergesi davetiyedir.Bu alanlarda  en çok seçim şansına sahip olabileceğiniz gibi,uygun fiyatlara bulabileceğiniz tek adresiniz Nöbetçi fotokopide bulabilirsiniz http://onlinefotokopi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder